Parsakaali on edullinen luonnon lääke
Parsakaali on mainio ja terveellinen lisuke aterialle. Sitä voi valmistaa höyryttämällä tai paistamalla pannulla, mutta vedessä keittäminen voi sen sijaan liuottaa siitä pois tärkeitä ravinteita.
Mausteiksi pannulla voi käyttää suolaa ja mustapippuria, ja jos tykkää valkosipulista, myös sitä. Valkosipuli itsessään on erittäin terveellistä, joten tämä yhdistelmä on super-ruokaa!
![]() |
Pilkottua parsakaalia, suolaa ja mustapippuria pannulla paistettuna. |
Parsakaalia olisi terveellistä syödä päivittäin tai edes viikoittain, tässä muutama hyvä syy:
- Parsakaali voi ehkäistä suolistosyöpää, koska siinä on sinigriiniä, joka tuhoaa esiasteen syöpäsoluja vatsassa ja suolistossa. Parsakaali voi ehkäistä myös muita syöpäsairauksia.
- Parsakaalen foolihappo voi ehkäistä sydänsairauksia, koska se vähentää homokysteiinin määrää.
- Parsakaali ehkäisee anemiaa, koska siinä on paljon rautaa.
- Parsakaali voi vähentää kilpirauhasen liikatoimintaa.
- Parsakaali poistaa myrkkyjä kehosta, edistää maksan toimintaa ja puhdistaa verta.
- Parsakaali voi vähentää nivelkipuja ja kehon turvotusta, joka johtuu nesteiden kertymisestä.
- Parsakaalen magnesium ja kalsium voivat kohottaa mielialaa ja edistää hyvää unta.
- Parsakaalen B-vitamiini edistää ruoansulatusta.
Luoja on luonut luontoon paljon ihmisten terveyttä edistäviä vihanneksia, marjoja ja hedelmiä. Meidän tehtävämme on vain syödä niitä, jotta pysyisimme terveinä. 🍈🍉🍊🍋🍌🍍🍎🍐🍒🍓🍅🌽🌾🌿
Parsakaali on edullista, se antaa kylläisyyden tunteen ja on helppo kypsentää. Suosittelen! ❤
Kommentit
Lähetä kommentti